Tietosuojaseloste

Joutsin tila / Y-tunnus 2355060-3

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://www.joutsintila.fi. Rekisteriä pitää ja siitä tietoja antaa Joakim Joutsi info@joutsintila.fi

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kenelle jaamme tietosi

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Rekisteri pohjaa asiakkaiden omaan yhteydenottoon sähköpostilla tai puhelimella tai vierailuun sivustolla www.joutsintila.fi

Rekisterin tarkoituksena on tuotteiden tilausten vastaanottaminen, toimittaminen ja laskuttaminen ja verkkosivuston ylläpito.

Rekisteri on käytännössä sähköpostin yhteystietoluettelo tai sähköpostista kerätty lista henkilöistä, jotka ovat ottaneet yritykseen yhteyttä. Henkilöistä kerätään sähköpostiosoite, usein myös nimi ja joskus myös puhelinnumero. Verkkosivuston toiminnasta on tiedotettu yllä olevassa tekstissä.

Henkilötietoja ei luovuteta pääsääntöisesti kenellekkään. Rekisteristä saa tietonsa pois pyytämällä.

Laskutustiedot säilytetään lainsäädännön määräämän ajan.

Henkilötietoja sisältävä tietokone on suojattu salasanalla ja sähköposti vaatii kirjautumistiedot. Tietokone sijaitsee lukitussa tilassa. Puhelin joka on liitetty sähköpostiin on suojattu salasanalla

Verkkokaupan yleiset toimitusehdot

Hinnat

Joutsin tila pidättää oikeuden korjata hintoja, jos ne näkyvät virheellisesti teknisistä syistä. Jos hintakorjaus koskee tehtyä tilausta, muutos vahvistetaan asiakkaalle ennen tilauksen käsittelyä. Verkkokaupasta tilattavien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Maksutavat

Pankkien tilisiirto verkossa

Verkkokaupassa on käytössä PayTrailin palvelu, jonka kautta asiakkaat voivat maksaa tilauksen käyttämällä eri pankkien verkkopalveluja. Maksaminen edellyttää, että asiakkaalla on käytössään verkkopankkitunnukset. Maksu tapahtuu välittömästi tilauksen hyväksymisen yhteydessä.

Toimitus

Tuotteet toimitetaan ilmoitettuun toimitusosoitteeseen ennalta sovittuna ajankohtana. Joutsin tila pidättää oikeuden muuttaa jo olemassaolevia toimitusaikoja. Joutsin tila ei vastaa asiakkaalle koituneista välillisistä tai välittömistä vahingoista mikäli ne johtuvat toimitusaikojen muutoksista.

Toimitustavat:

Kotiinkuljetus

Tilaus toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen erikseen mainittuna ajankohtana. Kotiinkuljetusalueiden postinumerot ovat 65100 65130 65170 65200 65230 65280 65300 65320 65350 65370 65380 65410 66430 66440 66500 66510 66520 66530 66540 66550 66560 66580 66590 65480 65520 65610 65630 65650 65710

Toimitus erikseen mainittuun paikkaan

Toimitamme tuotteet ennalta sovittuna aikana erikseen mainittuun toimituspaikkaan

Toimitus ulkomaille

Verkkokaupasta ei myydä eikä toimiteta tuotteita ulkomaille.

Tilausvahvistukset

Hyväksyttyään tilauksen asiakas saa ilmoituksen ja sähköpostiin tilausvahvistuksen.

Toimitusajat 

Toimitusaika riippuu tilattujen tuotteiden saatavuudesta. Tuotteiden toimitusaika on yleensä 5 – 14 arkipäivää. Pyrimme tovittamaan tuotteet sovittujen aikarajojen puitteissa.

Toimituskulut

Toimituskulut ovat tilauskohtaisia:

Toimitus ennalta sovittuun toimituspaikkaan 15€/tilaus

Kotiinkuljetus kotiinkuljetusalueella 10€/tilaus

Palautusoikeus ja tilauksen peruutus

Palautusoikeus 

Joutsin tilan verkkokaupan asiakkailla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa vuorokautta ennen tilauksen toimitusta. 

Joutsin tila pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia. 

Reklamaatiot

Kaikki toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydetään tekemään viiden (5) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta sähköpostiosoitteeseen info@joutsintila.fi. Virheellinen tuote korvataan pääsääntöisesti toimittamalla virheetön tuote tilalle. Mikäli tämä ei ole mahdollista, kyseeseen voi tulla hinnan alennus tai kaupan purku.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Muuta 

Joutsin tila ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä, eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Joutsin tila pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan ilmoituksetta. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Joutsin tilan ja asiakkaan välistä sopimusta koskevat mahdolliset riita-asiat, mikäli niistä ei päästä sopimukseen, ratkaistaan Pohjanmaan käräjäoikeudessa