Kauppa

Kaupasta voit ostaa mangalitzan laardia.

Mangalitza laardi on valmistettu sulattamalla mangalitzan silavaa.

Laardi on koostumukseltaan puhtaan valkoista ja silkinsileää ja sen maku on pähkinäisen täyteläinen. Maku on myös sen verran neutraali, että laardi sopii myös makeiden leivonnaisten uppopaistoon ja esimerkiksi toffeen tekoon.

Mangalitza laardi sopii neutraalin makunsa ansiosta lähes kaikkeen paistamiseen, myös uppopaistoon,  ja se kestää myös lämpöä paremmmin kuin voi. Se sopii erinomaisesti myös uppopaistoon.

Pakkauksen koko on 300g ja sen valmistaa meille Rantalan liha Kauhajoella.

Ruokaviraston ohjeistuksen mukaan laardi on täyslihasäilyke, jota suositellaan säilytettäväksi avattuna jääkaapissa 3-4 päivää.

Todellisuudessa laardi säilyy avattuna jääkaapissa useita kuukausia, käyttö kuitenkin omalla vastuulla. (Kts. Ruokaviraston ohje ylempää)

Lisää mangalitzan kasvatuksesta ja ruokinnasta (joka tietenkin vaikuttaa laardin omaleimaiseen neutraalin makuun) meidän tilalla voit lukea täältä

Laardin ravintoarvoja löytyy mm. Finelin tietokannasta

Postikortti ”talvi” on yksi tapa tukea kotimaista pientuotantoa.

Voit tukea kotimaista eettistä ja ehkä vähän ekologisempaa ja ilmastoystävällisempää tuotantoa ostamalla joulukortin, jonka tuotto käytetään tänä vuonna rehujen hankintaan ja tilan ylläpitoon, jotta tuotantoa pystytään jatkamaan myös ensi vuonna. Lisää meidän possuista ja toimintatavoista täältä.

Kortin hintaan lisätään kirjepostimaksu 1,85€

Näytetään kaikki 2 tulosta