Tietosuojaseloste

Joutsin tila / Y-tunnus 2355060-3

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: http://www.joutsintila.fi. Rekisteriä pitää ja siitä tietoja antaa Joakim Joutsi info@joutsintila.fi

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kenelle jaamme tietosi

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Rekisteri pohjaa asiakkaiden omaan yhteydenottoon sähköpostilla tai puhelimella tai vierailuun sivustolla www.joutsintila.fi

Rekisterin tarkoituksena on tuotteiden tilausten vastaanottaminen, toimittaminen ja laskuttaminen ja verkkosivuston ylläpito.

Rekisteri on käytännössä sähköpostin yhteystietoluettelo tai sähköpostista kerätty lista henkilöistä, jotka ovat ottaneet yritykseen yhteyttä. Henkilöistä kerätään sähköpostiosoite, usein myös nimi ja joskus myös puhelinnumero. Verkkosivuston toiminnasta on tiedotettu yllä olevassa tekstissä.

Henkilötietoja ei luovuteta pääsääntöisesti kenellekkään. Rekisteristä saa tietonsa pois pyytämällä.

Laskutustiedot säilytetään lainsäädännön määräämän ajan.

Henkilötietoja sisältävä tietokone on suojattu salasanalla ja sähköposti vaatii kirjautumistiedot. Tietokone sijaitsee lukitussa tilassa. Puhelin joka on liitetty sähköpostiin on suojattu salasanalla